Έπιπλα Κουζίνας

Έπιπλα Κουζίνας

Η κουζίνα αποτελεί έναν από τους πιο αγαπημένους και δημιουργικούς χώρους ενός σπιτιού, γι’ αυτό είναι σημαντικό να είναι όμορφα διαμορφωμένη με έπιπλα που σας εξυπηρετούν και σας ταιριάζουν. Η κουζίνα των ονείρων σας είναι εκείνη που εκφράζει την προσωπικότητα σας και εμείς αναλαμβάνουμε την υλοποίηση της με τον αρτιότερο αποτελεσματικό τρόπο, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας μοντέρνα και διαχρονικά έπιπλα, όπως αυτά αρμόζουν στις ανάγκες και στην αισθητική σας.

Έπιπλα Κουζίνας Λάρισα

Μοντέρνες Κουζίνες

Κατασκευάζουμε μοντέρνες κουζίνες σε όλα τα σχέδια και χρώματα για να δένουν αρμονικά με τον δικό σας μοναδικό χώρο.

Περισσότερα
Έπιπλα Κουζίνας Λάρισα

Κλασσικές Κουζίνες

Κατασκευάζουμε κλασσικές κουζίνες υψηλής ποιότητας με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες κι επιθυμίες. Διατίθενται σε διάφορα σχέδια και χρώματα.

Περισσότερα

Ντουλάπες Υπνοδωματίων

Ντουλάπες Υπνοδωματίων

Οι ντουλάπες της κρεβατοκάμαρας, είναι σημαντικό να είναι σε αρμονία με τον στο χώρο σας και παράλληλα να εξυπηρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εσάς και την οικογένειά σας. Σας προσφέρουμε, μια πλούσια συλλογή από μεγέθη και υλικά ώστε να συνθέσετε, την ντουλάπα που ταιριάζει στις ανάγκες και την αισθητική σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στις κλασικές ανοιγόμενες και στις λειτουργικές συρόμενες ντουλάπες, το χρώμα της αρεσκείας σας και την ποιότητα που επιθυμείτε. Τα έπιπλα ντουλάπας που παράγουμε είναι μοναδικά και ιδιαίτερα, καθώς σχεδιάζονται και κατασκευάζονται σύμφωνα με το χώρο σας, τις ανάγκες σας και την λειτουργικότητά τους.

Ανοιγόμενες Ντουλάπες Λάρισα

Ντουλάπες Ανοιγόμενες

Κατασκευάζουμε ανοιγόμενες ντουλάπες υψηλής ποιότητας σε ποικιλία διαστάσεων και χρωμάτων, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας.⠀

Περισσότερα
Συρόμενες Ντουλάπες Λάρισα

Ντουλάπες Συρόμενες

Κατασκευάζουμε συρόμενες ντουλάπες αρίστης ποιότητας και μοντέρνας αισθητικής σε διάφορα σχέδια και χρώματα, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

Περισσότερα
Ντουλάπες Λάρισα

Εσωτερικό Ντουλάπας

Διαμορφώνουμε το εσωτερικό της ντουλάπας σας με βάση τις δικές σας ανάγκες ώστε να είναι εύχρηστο και λειτουργικό. Επιλέξτε ανάμεσα σε ράφια, ένθετες συρταριέρες και αποθηκευτικούς χώρους.

Περισσότερα
Βεστιάριο Λάρισα

Βεστιάριο

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την κατασκευή της δικής σας ντουλάπας – βεστιάριο που ταιριάζει απόλυτα στο χώρο, το στυλ και στις προσωπικές σας ανάγκες.

Περισσότερα

Πόρτες Εσωτερικές - Ασφαλείας

Πόρτες Εσωτερικές - Ασφαλείας

Κοντά μας θα βρείτε, εξαιρετικές επιλογές από πόρτες εσωτερικού χώρου και πόρτες ασφαλείας σε μοναδική ποιότητα κατασκευής. Μέσα από τη πλούσια ποικιλία μας σε υλικά, χρώματα και σχέδια (μασίφ, laminate, λάκα, καπλαμά κα) σας παρέχουμε την πόρτα που ονειρεύεστε, σύμφωνα με τις ανάγκες σας, την αισθητική σας και με σεβασμό στις οικονομικές σας δυνατότητες.

Θωρακισμένες πόρτες Λάρισα

Πόρτες Ασφαλείας

Κατασκευάζουμε πόρτες ασφαλείας, θωρακισμένες, συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την ασφάλεια πολλαπλών κλειδωμάτων και με αυστηρές προδιαγραφές τοποθέτησης. Διατίθενται σε ευρεία γκάμα υλικών κατασκευής (αλουμίνιο, μασίφ κ.α.).

Περισσότερα
Laminate πόρτες Λάρισα

Πόρτες Εσωτερικές Laminate

Κατασκευάζουμε πόρτες εσωτερικές laminate υψηλής ποιότητας και αντοχής. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων για να ταιριάξουν στον δικό σας ξεχωριστό χώρο.

Περισσότερα
Εσωτερικές Πόρτες Λάρισα

Πόρτες Εσωτερικές Διάφοροι Τύποι

Κατασκευάζουμε παντός τύπου εσωτερικές πόρτες κορυφαίας ποιότητας σε κλασικό ή μοντέρνο σχέδιο. Επιλέξτε ανάμεσα από μια μεγάλη γκάμα υλικών, χρωμάτων και υφών.

Περισσότερα